Eyeliner

Ogen hebben een blijvend sprekende uitdrukking na behandeling met permanente make-up. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald. Dat geeft je een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • Een natuurlijk dunne eyeliner tussen de wimpers. De wimper aanzet lijkt daardoor voller.
  • Een volle bredere eyeliner boven de wimperrand. Bij deze eyeliner wordt er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft. Als u zelf al volle wimpers heeft, is deze eyeliner een absolute aanrader.
  • Een eyeliner onder. Geschikt om te combineren met een boven eyeliner, behalve bij mensen met kleinere dieper liggende ogen. Dan is het juist mooi om alleen een onder eyeliner te plaatsen. De ogen worden zo optisch vergroot en naar voren gehaald.

Werkwijze

Je kiest voor permanente make up. Hoe gaat dat in zijn werk?
Je belt mij om een afspraak te maken en samen bespreken we de gang van zaken. Allereerst dien je een toestemmingsformulier met enkele vragen over je gezondheid in te vullen en te ondertekenen. Dit is conform de eisen van de GGD. Voorafgaand aan de behandeling analyseer ik de vorm en kleur van het gezicht. Aan de hand hiervan doe ik je een voorstel voor de vorm van de wenkbrauwen of eyeliner. Ik geef aan wat de mogelijkheden zijn en adviseer je over welke kleur het mooiste resultaat geeft. Meestal neem ik ook een digitale foto. Vervolgens wordt er, in het geval van wenkbrauwen, exact getekend wat we gaan doen. Je kunt het resultaat zelf beoordelen in de spiegel. Zo nodig breng ik correcties aan tot je helemaal tevreden bent.

Voor iedere behandeling wordt uiteraard een nieuwe, steriele naaldmodule gebruikt. De naald is zo verpakt dat hij pas uit de module komt als de behandeling daadwerkelijk start. Er wordt gewerkt met de pigmenten van Lasting Impression. L.I. is een inmiddels wereldberoemd Amerikaans merk van pigmenten voor PMU. Met het bijna 25 jarig bestaan, sinds 1992, kan het merk zich meten met de beste merken ter wereld en is er nog nooit een allergische reactie geconstateerd. De pigmenten zijn veilig, keer op keer getest en goedgekeurd volgens de EU richtlijnen  ResAP(2008)1, de GmbH laboratoria in Duitsland, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten en de FDA in Amerika. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs. Met het microscopisch fijne naaldje breng ik een minieme hoeveelheid pigment (kleurstof) in de bovenste huidlagen, precies daar waar de tekening staat.

4 tot 6 weken later is de vervolgbehandeling. Nu worden eventuele correcties aangebracht. Wil je misschien toch nog wat donkerder of iets breder dan kan dat. Ik zet dan de laatste puntjes op “I”. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk na 8 weken nogmaals langs te komen. De ervaring leert dat dit meestal niet nodig is.

Uiteraard worden duidelijke nazorginstructies besproken. En dan heb je voor lange tijd mooie ogen en wenkbrauwen!

Maak een afspraak

Nog niet overtuigd? Bekijk ook eens mijn portfolio.