Over mij

 

IMG_0514

Al heel lang heb ik een passie voor permanente make-up en tatoeages. Met beiden kun je ontzettend mooie resultaten bereiken qua uitstraling en lichaamsversiering. Inmiddels heb ik mijn droom verwezenlijkt. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!

Ik ben opgeleid bij Ecuri Cosmetics, sinds 1984 toonaangevend in Permanent Make-up. Het bedrijf is bekend om haar know-how en de overdracht van kennis en vaardigheden middels trainingen en cursussen. Hier leerde ik de technieken en de fijne kneepjes van het vak.

Mensen mooi (er) maken vind ik geweldig om te doen. Het is fantastisch om jouw ogen te laten spreken en je een frissere en jongere uitstraling te geven.

Geen dag is hetzelfde want geen gezicht is hetzelfde. Dat maakt mijn vak zo afwisselend. Ook de redenen voor het zetten van permanente make-up variëren. De een kan zichzelf lastig opmaken door een bepaalde aandoening (bijvoorbeeld reuma). De ander heeft heel lichte wenkbrauwen en wil meer ‘brow power’. Maar veel mensen komen omdat ze het gewoon mooi en makkelijk vinden. Welke reden ook, ik maak je graag mooier.

Vooraf bespreek ik uitgebreid wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Als jij na de behandeling stralend en blij naar huis toe gaat, is mijn missie weer geslaagd!